ZEPPELIN ERVARINGSGERICHTE SCHOOL

KLEUTER EN LAGER ONDERWIJS

Paas chocolade

Het is weer tijd om te denken aan al het lekkers dat al die fantastische Zeppeliners weer gaan verkopen aan vrienden, familie, collega’s & werkgevers!

Bestellen is helaas niet meer mogelijk

Voor nieuwelingen:

Ieder jaar organiseren we een chocolade-actie rond Pasen. Iedereen koopt rond deze dagen chocolade figuren, en dat kan ten voordele van Zeppelin!

We gaan daarbij voor kwaliteit : eerste kwaliteit Callebaut-chocolade eieren en een paaskoppel, gemengde formaten. We gaan echter ook voor kwantiteit : het is heel sympathiek als je chocolade koopt voor je eigen gezin, maar het is ook heel gemakkelijk om ons aanbod voor te stellen aan familie, vrienden, collega’s, buren. Sterker nog, heb je een vriendelijke werkgever die zijn personeel graag verwent met lekkers rond pasen, dan is dit het moment om Zeppelin naar voren te schuiven.

De opbrengst van de chocoladeverkoop is 100% voor Zeppelin. 
Zo dragen we financieel bij aan het verder voortzetten van allerlei projecten.

En om de opbrengst maximaal te maken, verpakken we alles zelf.  Binnenkort verschijnt er op het prikbord een werklijst om in de week van 24 maart 2023 samen te verpakken, bestellingen klaar te zetten en eens gezellig (bij) te kletsen. Een aanrader !

Concreet  bieden we aan :

  • Eieren 
    250 gram € 9,-  per 250 gr
  • Paaskoppel
    van +/- 30 cm in melk, puur of wit € 10,- per figuur


Planning:

Bestellingen binnen voor vrijdag 3 maart 2023

Betalingen:

Voor de betaling wordt er een factuur opgemaakt.


Alvast bedankt namens het chocoladeteam

Deel deze pagina: