ZEPPELIN ERVARINGSGERICHTE SCHOOL

KLEUTER EN LAGER ONDERWIJS

Rommelmarkt reglement

Wil je graag spulletjes verkopen op Zeppelin op onze rommelmarkt op 20 april 2024? Lees dan even de afspraken. Met je deelname aan de rommelmarkt verklaar je op de hoogte te zijn en akkoord te zijn met onderstaand reglement.

 1. Opbouw rommelmarkt
  Je mag je op 20 april 2024 vanaf 9u aanmelden op Zeppelin aan de ingang ter hoogte van de Lieve Gevaertstraat 54. Organisatoren zullen een fluo hesje dragen en je een plaats toewijzen. Je kan niet met een auto parkeren op de school en we hebben geen toestemming gekregen om de straat autovrij te maken, dus kom zo mogelijk met fietskar of bakfiets.
  Vanaf 9u40 zal bij afwezigheid je reservatie verlopen en je standplaats worden toegewezen aan een andere deelnemer.
  De rommelmart wordt geopend om 10u voor wie wil komen snuisteren en schatten jagen.
 2. Inschrijving
  Je inschrijving is definitief na invullen van het inschrijvingsformulier (google forms) en betaling van 10 euro standgeld op het rekeningnummer BE02 7360 2650 7740 met vermelding “rommelmarkt + je naam”
  Betaal je liever via Payconiq, gebruik dan deze QR code en schrijf als opmerking: “rommelmarkt + je naam”
  Zodra de plaatsen volzet zijn zullen we de inschrijvingen afsluiten. We kunnen geen standgeld terugbetalen als je toch niet kan komen.
 3. Standplaatsen
  We voorzien ruime standplaatsen van zo’n 3 meter lang, voor elke standplaats zal ook een grote tafel (ongeveer 2 meter) voorzien worden.
  Wil je graag neerzitten? Zorg dan zelf voor een krukje of klapstoel.
 4. Wat mag je verkopen
  Het is enkel toegelaten om baby- en kinderspulletjes, kledij en speelgoed te verkopen. Kinderen mogen ook zelfgemaakte juweeltjes of kunstwerken verkopen. Het is niet toegelaten voeding te verkopen.
 5. Opruimen aan het einde van de rommelmarkt.
  Om 14u (niet vroeger, niet later) worden alle standen opgeruimd. Alle afval, en niet-verkochte spullen moeten terug meegenomen worden door de deelnemers. De tafel moet ingeklapt worden en op de juiste kar worden geladen.
 6. Spelen en toezicht
  Kinderen mogen tijdens de rommelmarkt spelen op de speelplaatsen. Het is niet toegelaten om in de gangen boven of in de klassen te spelen. Ouders zijn op de dag van de rommelmarkt volledig verantwoordelijk voor hun kinderen. Zeppelin is niet verantwoordelijk bij diefstal of ongevallen.
 7. Hapje en drankje
  Een groep ouders van Zeppelin voorziet hartige en zoete hapjes aan kleine prijsjes. Ook warme en frisse drankjes zal je kunnen aankopen. De opbrengst gaat integraal naar Zeppelin.