ZEPPELIN ERVARINGSGERICHTE SCHOOL

KLEUTER EN LAGER ONDERWIJS

Zeppelin chocolade actie

Verkoop ten voordele van Zeppelin!

Wie zoet is…

Het is weer tijd om te denken aan al het lekkers dat al die fantastische Zeppeliners weer gaan verkopen aan vrienden, familie, collega’s & werkgevers!

Bestellen is helaas niet meer mogelijk!

Voor nieuwelingen:

Ieder jaar organiseren we tweemaal een chocolade-actie. Rond sinterklaas hebben we chocolade figuren en verse bio-speculaas in ons aanbod en rond Pasen hebben we heerlijke chocolade hazen en eieren. Iedereen koopt rond deze dagen chocolade figuren, en dat kan ten voordele van Zeppelin!

We gaan daarbij voor kwaliteit : eerste kwaliteit Callebaut-chocolade, mooie figuurtjes, gemengde formaten. We gaan echter ook voor kwantiteit : het is heel sympathiek als je chocolade en speculaas koopt voor je eigen gezin, maar het is ook heel gemakkelijk om ons aanbod voor te stellen aan familie, vrienden, collega’s, buren. Sterker nog, heb je een vriendelijke werkgever die zijn personeel graag verwent met lekkers van de Sint, dan is dit het moment om Zeppelin naar voren te schuiven.

De opbrengst van de chocolade- en speculaasverkoop is 100% voor Zeppelin.

Zo dragen we financieel bij aan het verder voortzetten van allerlei projecten.

En om de opbrengst maximaal te maken, verpakken we alles zelf.  Binnenkort verschijnt er op het prikbord een werklijst om in de week van 15 november samen te verpakken, bestellingen klaar te zetten en eens gezellig (bij) te kletsen. Een aanrader !

Nieuw groot figuur “De wuivende Sint”
  • zakjes van 4 à 5 chocolade figuren in melk, puur of wit € 9  ( 250 gr )
  • grote figuren Sint van 30 cm in melk, puur of wit € 9.50
  • nieuw groot figuur de wuivende Sint van 30 cm in melk, puur of wit € 9.50
  • speculaas (per stuk verpakt) 4

Wij ontvangen je bestelling graag
voor zaterdag 29 oktober 2022

Geen mail ontvangen?
Geef ons een seintje via .